Home again

Ja, då var man hemma för natten.
Vi spelade bowling som sagt i förra inlägget. Vann första omgången med 119.. nr två hade 117.
Andra omgången gick lite sämre, så hamnade på slutsiffra 4 av 6.
Men det var riktigt roligt ändå att spela.
Sen gick vi vidare och mötte upp med lite crew-folk. Fick bli en redbull/jäger och lite chillinötter.
Stannade där till för ca en timme sedan, då vi gick vidare och tog oss en hamburgare på enda öppna stället i stan.
Riktigt gott att få äta lite.
Så nu sitter man här hemma och förbereder sig för att slagga lite.

Sov gott folket

back to the hotell

ja, då var dagen klar för denna gång. helt klart den absolut segaste dagen vi varit med om på melodifestivalen. Märker att de är lite mindre folk i omlopp här i karlskrona. Men men, vad gör man?
Ikväll blir det lite bowling och öl.. så det ska vara ;)

nya w890

DSC00315.JPG 
woho, and i have one on me :)

rum för två?

DSC00314.JPG 
Japp, här blir det sova för T och mig.
Ska la fungera tror jag nog
Stannar till söndag, sen blir det vidare till jkp. Mys värre :)

Dagen har varit helt okej. Jobb till 12, blev hämtat 14, suttit i bil fram till 18.30. Sen har det varit lite småmöten och annat samt god mat på italiensk resturang

Nu är det sovdags som gäller ;)

Det här är sjukt

Alla kategorier, det här är verkligen sjukt.
Under förutsättning att informationen stämmer "är ju trots allt aftonbladet vi pratar om här" så är det här verkligen sjukare än sjukt.
Att uppvigla barn till att tycka det är okej att ta en annan människas liv pga att de gjort en mindre snäll teckning om muhammed? Det är väl att dra saker lite väl långt?
Kurt Westergaard, han som teknade bilden på muhammed bärandes en bomb som turban, slog ju ned som ett "bombnedslag" i den muslimska världen, kan tänka mig det beror på att han "angrep" deras största profet.
Och det är upp till varje människa att själv fundera på om man tycker det han ritade var fel eller inte, men att gå till den längden att man vill bojkotta allt från danmark och till och med ta hans liv? Jag förstår det inte.
Det enda man lyckas med på det sättet är ju att dra negativ uppmärksamhet till sig själv. Det bidrar ju bara mer till den syn många redan har om ett islam som något negativt.

Men att i barnprogram propagera för sånt här.. det är verkligen lågt

mums

DSC00311.JPG
mums

Ett år?

Om du visste att ditt liv och/eller alla andras liv skulle gå till ända den 31/12-08, vad skulle du då göra?
Allt annat var precis som vanligt, du var den enda som visste att det var så...
Vad skulle du då göra med dig liv, de sista 10 månaderna du har att leva?

Vi ställde oss den frågan igår. Tycker den innehåller en hel del intressanta frågeställningar, då den kan hjälpa en att komma ur gamla hjulspår osv

Så, vad skulle du göra?


Total sanning?

Finns det något som kan kallas en total sanning? Den ultimata förklaringen till allt? Just de svaren som får alla dina frågor att försvinna, just de orden som skulle få hela mänskligheten att lägga ifrån sig sina skillnader följa samma mål?

Ja du, personligen så tror jag inte det längre. Även om jag i vissa lägen kan tro på en "absolut" sanning, så tror jag att människor är för individuella för att alla någonsin ska kunna forma sig efter ett givet mönster.

Och hur ska man någonsin kunna ta reda på vad denna sanning är? All information vi har idag är ju på något sätt partisk och färgad av den eller dem som skrivit inehållet. Jag tror inte att det finns någon information som är opartisk. För oavsett vem som skriver, så skriver han/hon alltid ifrån sitt eget perspektiv, för det finns ju inget annat perspektiv att skriva ifrån.
Och självklart finns det saker att lära sig från all den information som finns nedskriven, det säger jag inget om. Men frågan är om det finns någon information som man helt och fullt kan lita på?
Vad tror du?

kort nytt hår

DSC00305.JPG
kort nytt hår

Bitar faller på plats

Elen är ändrad
Telefon är uppsagt och klart
Adressändringen är på g
Sitter och beställer bredband till nya adressen nu, gamla är redan uppsagt
Ska fixa släp i morgon
Bestämt träff så jag ska få nycklarna den 12 mars.

Så nu börjar det hända lite


dagens

DSC00303.JPG
dagens

Att veta vad man vill

A new life, a new beginning.
Ja, ibland känns det lite så. Möjlighet att få göra det man länge längtat efter. Att ta kontrollen över sitt eget liv igen, gör rätt mycket :)

Har nu även äntligen hittat det jag vill jobba med, and it feels good :)
Nu gäller det bara få allt annat på plats, men att veta åt vilket håll man drar, åt vilket håll man kämpar, det är rätt grymt faktiskt

Saker och ting är alltid lättare när man har ett mål


Warhammer-figurer

Ja, måste ju visa upp vad man har för sig om kvällarna ;)
Ialla fall de kvällar då J inte är här

image94image95image96


Själv igen

Ja, då sitter man hemma själv igen. J åkte tillbaka till jkpg för ett par timmar sedan, hon bör vara hemma snart.
Varit en helt underbar helg och kändes inte alls kul att säga hejdå idag. Men vad gör man?

Ska dra mig mot sängen nu tror jag, invänta hennes samtal ;)
Veckan som kommer nu blir rätt intensiv. Hem till C och O i morgon, äta lite mat, onsdag-söndag blir det kalskrona och med lite tur kanske jkpg på söndag.. men det vet jag inte än.

Förutom det borde jag fixa med flytt av telefon/el/bb och adress nu också. bara ca 3 veckor kvar innan flyttlasset går. Tiden går snabbt när man har roligt ;)

Köpte ny pensel samt färg till mina warhammer figurer. Även om det kanske inte blir gigantiskt stor visuell skillnad, så blev det ialla fall mycket lättare att måla, och därav också roligare ;)

jaja, nog om allt sånt här. Tack för idag, sov gott

underbar frukost

DSC00297.JPG
underbar frukost

skrivlust

Ja, jag vet. Kl är snart 00 och jag borde ligga i sängen och slappa nu, men kan inte. Fick sådan enorm skrivlust, men vet inte riktigt vad jag ska skriva om. bara älskar ljudet som tangenterna avger när man låter sina fingrar skapa nya ord.

kl är 23.40 den 24 februari 2008, Mitt namn är Alexander och jag är 24 år gammal.
Här sitter jag, hög på kärlek och redbull. Många tankar som surrar iskallen, men som vanligt är det svårt att få ned dem i text. Slås om och om igen av hur häftigt livet kan vara ibland. Hur det kan ta en med storm, slänga om allt man varit och tänkt och servera dig något helt nytt.
Embrace or resist.


Era

Ja, skön kraftfull musik... sån där musik som påverkar. Ialla fall ibland :)
 Så tycker jag ;)


Love is all vi have

Ja, när allt annat skalas bort, så kommer det fram. Just den saken vi så lätt glömmer. Att när allt kommer omkring så är det våra älskade som vi vill/behöver ha nära oss. Pengar, materiella ting, jobb osv. Allt sådan är i slutändan resan på vägen. Resan till just det, kärlek, förståelse, omtanke. Vänner, livskamrat, barn, Allt sånt som får oss känna kärlek, det är de goda tingen.

Så kom ihåg det: All you need is love

Cloverfield, Omg

Ja, det där var verkligen en sjukt bra film. Lite av en blandning mellan blair witch projekt och Godzilla. Men istället för att i grunden handla om ailens, mördare eller överanturliga fenomen handlar filmen om kameraägarens och hans vänners skräck och tankar. Det gör att alla specialeffekter och annat blir en skön addon på allt, men blir inte hela filmen. Och där många andra filmer går bet genom att lägga för stor fokus på själva händelsen, så duckar den här vidare och håller mig fast i vad som händer för karaktärerna. Gillar filmer som får vi känna med dem vi följer och Cloverfield lyckas verkligen. Och även om man lämnas med mer frågor är svar så fastnar verkligen känslan av filmen i hjärtat. 90 intensiv filmupplevelse.

I love!


dagens outfit

Ska försöka ta ett kort lite senare, men får förklara först :)
kör med mina trashjeans, vit skjorta, och en vit/svart randig slips lite halft knuten
Känns bra :)

Händer till kvällen?

Ja, då var det söndagskväll då :)
Börjar bli dags att göra iordning sig för utgång ner till stan. Ska träffa C och O, dricka en öl, och se Cloverfield.
Det är första gången de får träffa J. Ska bli jättespännande, men vet redan att de kommer älska henne :)

Varit en underbart skön dag. Upp vid 08, äta en rejäl frukost, ut och gå ett par timmar, komma hem och göra en gigantisk macka. En baugette med vitlöksalami,gurka,tomat, räksallad och annat gott. J fixade ihop, var banne mig den godaste mackan jag ätit.
Sen blev det ett par timmar sömn i sängen, mys värre :)

Jaja, nu ska jag dra och duscha.
Ha en skön kväll :)

Edit:
Nu är vi hemma igen. Som ni läst så älskade jag verkligen filmen och kommer garanterat se till att få hem dem så fort den kommer ut på dvd. J ligger i sängen och kollar på lite tv. massa ljus tända i lägenheten. Sitter och dricker en redbull och försöker varva ned. Lite av en paradox, men men ;)
Kvällen har ialla fall varit underbar. Alltid kul att träffa er C och O, det vet ni :) Och öl plus bio kan ju aldrig gå fel.
Ha en fortsatt underbar natt, det ska jag ha. Sov gott


Lördag kväll i nrkp

Ja, nu är kl 23, J är och duschar och vi har nyligen kollat på lite Melodifestival. Känns lite konstigt att inte vara på plats, men riktigt skönt att vara hemma redan idag och kunna ta det lite lugnt tillsammans med J.
Suttit och sjungt en del låtar tillsammans med j, eller till henne. Kändes jättecoolt att våga sjunga för henne.
Brukar inte våga sjunga, har aldrig känt mig trygg med min egen röst, men har hittat lite låtar som känner passar min röst lite bättre. Kom helt appropå, men helt plötsligt satt jag och sjöng låtar och hon satt och lyssande, häftigt värre.
Sen var vi tvunga kolla hur många armhävningar jag klarade av. trodde jag skulle klara ca 40, men lyckades med 54. Ganska snabba armhävingar, men regelokej.
klarar jag 100 innan 08 är avklarat, då är jag nöjd.

Jaja,nu ska vi se film och sova.
Kram kram

Ännu en fredag

Ja, då har fredagen snart nått sitt slut
Precis kommit ifrån trailern. Varit full rulle idag. Inte nog med att radio var där och sände live, vi hade även en hel drös med artister som var och hälsade på.
Caracola, patrick isaksson och Mikael Husky´s satt ned och blev intervjuvad av Anna book samt lite linköpingsbor som hälsade på

Kvällen är ialla fall här nu. Väntar på att lite kollegor ska ringa, så ska vi gå ned och relaxa lite på hotellet, Ska bli skönt. Sen blir det nog lite mat på Harry´s samt invänta J som alltså är på väg in hit :)
It´s a good day ;)


bwo är här

DSC00294.JPG
bwo är här

rix fm sänder i trailern

DSC00291.JPG
rix fm sänder i trailern

Ah, det där var gott

DSC00288.JPG
Ah, det där var gott

ganska nyttigt ialla fall.

DSC00281.JPG
ganska nyttigt ialla fall.

Massa nysningar

Hörde från en kollega att man får gå hem om man nyser mer än 2 ggr i följd. Nu har jag nyst 5 ggr. Kanske dags åka till sjukhuset? :)

hjärntvätt?

Jag och J hamnade i en lätt disskution igår gällande hjärntvätt.

När jag växte upp som vittne blev jag ofta kallad hjärntvättad och de som inte kände mig antog automatiskt att jag bara blivit indoktrinerad till att tro det jag gjorde och inte kunde backa upp den tron med något av substans.

De som kände mig, förstod ganska snabbt att så inte var fallet, när de väl tagit sig lite tid att lära känna mig.


Men ialla fall, de här tankegångarna fick mig att börja fundera lite. Vad är egentligen hjärntvätt och på vilket sätt kan olika former av sådan påverkan yttra sig?


Gick till wikipedia, bara för att få lite grund till det här.

Blev lite förvånad över att man inte har några vetenskapliga bevis för att hjärntvätt faktiskt fungerar(alltså genom att få personer göra och säga saker som de egentligen inte vill göra)

Däremot talas det en hel om "mind control" där man frivilligt överger sin egen kontroll till att låta någon annan ha makten över ditt liv.


Verkar som om det finns en del gemensamma faktorer som leder till denna "frivilliga" form av "total kontroll"


Robert j Lifton hade 8 "regler" som gällde för att få kontroll över någon.

  1. Kontroll av miljön
  2. Mystisk manipulation
  3. Krav på renhet
  4. Bekännelser
  5. Helig vetenskap
  6. Laddat språk
  7. Doktrin över person
  8. Existensuppdelning

Medan Margaret Singer har lite kortare kriterier

  1. Hålla en person ovetande om vad som pågår och vad som händer.
  2. Kontrollera en persons tid och om möjligt dennes fysiska miljö.
  3. Skapa en känsla av maktlöshet, hemlig rädsla och beroende.
  4. Undertryck mycket av personens gamla beteende och attityd.
  5. Ingjuta nya beteenden och attityd.
  6. Föra fram ett slutet system av logik, inte tillåta kritik.

Tycker det finns en hel del intressanta tankar i de här kriterierna.

Jag förstår ju när jag läser det här hur folk gärna tror att många religioner utför denna form av kontroll på sina troende.

De saker som jag ser mest negativt på i de här kriterierna är 1 och 6 av Margarets tankar.

Där kunskap blir makt. Ju mindre den du vill kontrollera vet, desto större makt har din kunskap.

De första jag kommer att tänka på i det läget är faktiskt sceintologin, där man måste "köpa" upp sig i kunskap. Vilket alltså håller den stora massan på en nivå där de inte har all kunskap de behöver


Mer tankar kommer inom kort


En ny onsdag

Ja, då var det onsdag igen. Ännu en dag, med nya glädjeämnen och nya problem.
Idag tycker jag vi satsar på att ha så mycket glädje som möjligt, så tar vi problemen en annan dag.
Vad  har jag för plan för dagen då?
Arbete till 16,30
Hem och städa lite. Ska dammsugas och skuras.
Sen måste jag packa lite också, åker ju som sagt i morgon-bitti.
Annars blir det nog till att ta det rätt lugnt idag. Känner mig inte riktigt hundra, så ska låta kroppen få vila lite.

So, let us all have a wonderful day


För alla som har tråkigt

Och gillar att spela spel på internet.
Kolla in den här sidan
Alltid kul med sidor att leka med :) 

Om Gud

Boken av Jonas Gardell.
Har aldrig läst någon av hans böcker tidigare, men blev rekomenderad denna av min mamma.
Hon har läst den och tycker mycket om den. Och i mitt soul-sökande tyckte jag det kunde vara värt att kolla upp.
Så för ett par veckor sedan fick jag den i present av J,underbart fin present.

Hunnit läsa ialla fall kanske 80 sidor av den. Tycker den är bra, även om min personliga uppfattning är att han läser in mycket mörka saker i personerna i bibeln.
Finns ett par tankar runt Jakob samt Josef som jag tyckte var riktigt intressanta, som jag måste forska vidare lite i. Har ramlat på de tankarna förut, men fick dem på print nu, känner de förtjänar att undersökas.

Men det som mest intresserar mig med boken är hur Gardell identifierar Gud som olika saker. Han belyser hur Gud agerar olika inför olika personer. Hur Abraham är ödmjuk och gör allt som Gud vill, men Jakob ifrågasätter och ställer krav på Gud. Och enligt bibeln var Gud okej med båda bilderna av det.
Det är många saker som jag inte riktigt får grepp om än, men de ger mig ialla fall lite annat perspektiv på saker och ting. Så fort jag kommit iordning med lägenhet och liknande ska jag sätta mig ned och verkligen forska lite.
Som jag känner nu är det så mycket tankar och ideer som gör att jag bara känner att saker inte går ihop. Och så vill vi ju inte ha det ;)

Finns det en Gud där ute som har ett syfte med människan, då vill jag hitta honom ;)

Mer lådor, mindre prylar

Ja, packandet går framåt. 6 lådor är klara nu ialla fall. Sängen är nedmonterad samt bokhyllan.
Byrålådan är på väg ned till soprummet och en hel massa annat skräp ska gå samma öde till mötes.
Varit en riktigt soft dag än så länge. Märker att det tar rätt lång tid att bara slappna av. Man sitter som på nålar i flera timmar innan man fattar att man faktiskt får ta det lugnt, och då är ju nästan dagen slut.
jaja, det är bara njuta av det man har :)

godmorgon,världen

Tisdag, kl 10-30. Sitter här vid min dator, äter lite frukost och pratar med j över msn.
Fick ledigt idag, kände det faktiskt var dags att få vara hemma och andas lite.
Sjukt skönt att bara få landa och andas lite. Blir lite väl intensivt ibland annars.

På lördag kommer j, så måste se till att få ordning här hemma. Just nu ser det ut som skit :)

Annars ska jag bara se till att ha en bra dag.

tackar jobbet

DSC00270.JPG 
Vad tycker ni jag ska se?

Dagens godis

DSC00269.JPG 

Plopp             33g

165 kcal

2,5 g protein

20 g kolhydrater

8 g fett


Daim              29g

182 kcal

1.2 g protein

20 g kolhydrater

10,5g fett


Kex-choklad  25g

128 kcal

2,5 g protein

15 g kolhydrater

6,5 g fett

Summa:
475 kcal
6,2 g protein
55 g kolhydrater
25g fett

Att jämföra med. Big mac(endast hamburgaren)
530 kcal
27 g protein
47 g kolhydrater
26 g fett

Så, största skillnaden mellan de två blir ju proteinintaget. vilket är mycket högre på hamburgaren"konstigt va? :)"

Så 100 g chocklad är det lika mycket energi som i ca 220 g hamburgare


Back on track

Ja, då var man på plats på jobbet igen.
Full rulle på kontoret till och med onsdag.
Sen är det dags igen för melodifestivalen. Nästa stopp blir linköping.
Har varit ett bra, kul stopp. Faktiskt nästan roligare än gtb. Folket var trevligare osv. Bra drag på arenan i lördags också.
Igår ägnade jag mycket av dagen till att åka bil/buss genom landen. Ca 50 mil lyckades jag förflytta mig.
Först till jönköping, där jag tillbringade min tid med j fram till 01,45 i natt då jag tog bussen tillbaka till norrköping.
Var hemma till ca 04,30 och har tillbringat de tre timmarna i sängen.

Den här veckan innehåller förhoppningsvis inga stora överraskningar. Ska försöka få tag på lite kartonger idag, så jag kan packa ned ännu mer av det jag har framme. Sen blir det till att städa undan lite nu under veckan.
Fast idag har jag ett mål, och det är att få ta det lugnt och sova lite ;)

melodifestivalen västerås

DSC00262.JPG
melodifestivalen västerås

mysig å

DSC00257.JPG
mysig å

Ja, då sitter man väl här igen

Klockan är tolv och det börjar bli dags för sängen.
Varit på harrys till för ca 15 minuter sedan. Ätit lite gott, drukit ett par öl och annars mest bara slappat.
Var lite låg idag, kände att jag sparade mig till i morgon. Ska trots allt jobba i morgon och då håller man lite extra hårt på sig själv.

I morgon blir det nog en rätt lugn dag. Börjar kl 11 och slutar ca 18 tiden. Sen blir det förhoppningsvis lite melodifestival, men inget sagt eller bestämt än ;)

Nu är det bara 7 dagar kvar tills jag och J får träffas igen. Vi ska mötas upp i Linköping på nästa stopp och sen så följer hon med mig hem. Vi är lediga båda två på måndagen där sen, så får man lite tid till promenad och mys :) Precis så det ska vara. Längtar

Älskar hur man kan koppla så underbart med en människa, där allt känns rätt och naturligt. Nu har vi bestämt att det blir tripp till Maldiverna inom ett år. En underbar dröm att se framemot.

Nu ska jag lägga mig, önskar jag drömmer om min älskling och fina stränder ;)


kyckling gott värre

DSC00254.JPG
kyckling gott värre

lunch

DSC00248.JPG
lunch

precis åtnjutit en frukost med kollegor och anna book

DSC00247.JPG
precis åtnjutit en frukost med kollegor och anna book

Godnatt, folket

Ja, då var torsdagen den 14/02-08 avklarad.
En bra dag. Ganska lugn dag måste jag säga.
Känns som om morgondagen kommer bli avsevärt mycket mer hektiskt, men det är ju så vi vill ha det.
T sitter i sängen och kollar på transformers, rätt bra film måste jag säga ;)
Funderar på om jag ska gå och lägga mig snart... börjar faktisk bli lite trött. Ska bli underbart skönt att lägga sig ned under täcket och mysa lite i värmen.
Godnatt alla underbara där ute ;)

dagens middag. Nice

DSC00245.JPG
dagens middag. Nice

dagens sexiga bild

DSC00244.JPG
dagens sexiga bild

Slappa på hotellet lite

Snart dags dra till harry´s och äta lite.
Suttit och pratat lite med j över telefon nu också. Skönt få höra henne och kolla hur dagen varit.
Haha, du får stretcha lite nu älskling, så du kan röra på dig i morgon ;)

Annars blir det en lugn kväll. Lite mat, kanske en öl och sen sova gott.


dagens lunch. Gott

DSC00227.JPG
dagens lunch. Gott

massa hjärtan till min älskling

DSC00220.JPG
massa hjärtan till min älskling

butiksdelen

DSC00226.JPG
butiksdelen

trailerhörna

DSC00225.JPG
trailerhörna

massa hjärtan till min älskling

DSC00220.JPG
massa hjärtan till min älskling

Godmorgon världen

Idag är en ny dag.
Sitter på hotellrummet i västerås.
Har precis ätit klart en helt okej hotellfrukost. Ska ha infomöte om ca 30 min, sen drar min arbetsdag igång.
Ska bli spännande se vad denna dag har att erbjuda.
Glömde mitt hårgele hemma, så får gå omkring och se allmänt ovårdad ut i håret idag... Ah, denna katastrof :)

Annars blir det här en bra dag, det har jag bestämt ;)

telia trailer

DSC00211.JPG
telia trailer

vår kära lilla T

DSC00208.JPG
vår kära lilla T

myshörnan

DSC00206.JPG
myshörnan

skön telefon

DSC00205.JPG
skön telefon

eget badrum

DSC00202.JPG
eget badrum

mysigt hotellrum

DSC00199.JPG
mysigt hotellrum

rastlös

Ja, börjar känna mig rätt rastlös nu faktiskt.. Det är ca en och en halv timme kvar innan jag slutar. Ska hem och packa det sista inför resan och sedan invänta T.

Det har nu gått över två månader sedan mitt liv förändrades och här sitter jag nu vid min dator på jobbet igen.
Jag har hittat något jag aldrig trodde jag skulle hitta. Lycka. Trots allt de tråkiga som också hänt och händer, så har jag hittat någon som gör mig lycklig... Finns det något bättre att hitta i den här världen?

Mitt liv har förändrats och kommer med all säkerhet förändras igen. Och det är väl så livet är antar jag. :)


lite efterrätt

DSC00198.JPG
lite efterrätt

Och då menade jag alltså inte denna mamban:
image64

Inte heller denna:
image65

Dagens fråga blir då, Vad har de tre för gemensam nämnare?

Hm.. vad ska jag äta idag

kl börjar ticka på till lunchdags. Funderar på vad jag vill äta idag.
Känns som om det kommer bli chicken. Var ju en hel vecka sedan jag åt det, och så kan vi ju inte ha det.
Ikväll ca 17 kommer T förbi och hämtar upp mig inför Västerås-stoppet.
Ska bli kul, känns lite mer avslappnad nu, när jag vet ungefär hur allt flyter. Så det ska bli kul.
Däremot är det ju tomt i plånboken, så får ta det lugnt på kvällarna :) Men men, vad gör man inte.

Sitter här och dagdrömmer. Till sommar och semester med J. bara 5-6 månader kvar till semestern ju ;)

sunny sky

DSC00197.JPG
sunny sky

dagens fulbild

DSC00196.JPG
dagens fulbild

Dagens skiva

The Calling
Camino Palmero

image60

Påminner lite om takida; Nickelback osv.
wherever you will go, är lite av en favorit

tömmer kylskåpet

Börjar bli tomt i kylskåpet nu... inga pengar på kontot... och så råkade jag bränna lite pengar på onödiga saker nu i veckan också. Så det får bli rikskuponger och pasta som gäller ett par veckor nu ;)

a company of dwarfs

DSC00194.JPG
a company of dwarfs

Ja, men se där.

Arbetsdagen tog slut även idag.
Bara i morgon kvar, sen sticker jag till västerås för mer jobb. Woho :)
Nu ska jag ialla fall ut på stan lite, spendera ett par kr av min sista tusenlapp.
Wish me luck ;)


American dad

haha, snacka om sinnesjuk serie. Kul, men sinnessjukt.
Gillar den tyska fisken ;)

Dagens rekomenderade band

Whitesnake

Saints and sinners är skivan jag lyssnat på. Rätt skön musik

image58

Nhe, nu får dagen snart vara slut

Behöver komma hem och fixa lite.
Idag ska jag
1. Tvätta, klart
2. Äta mat, blir köttfärs idag igen, duktiga jag gjorde faktiskt matlåda :), klart
3. Montera ned sängen och flytta in madrassen i vardagsrummet. samtidigt göra om sovrummet till lagringslokal för lådor och liknande tills jag flyttar. klart
4. Packa de lådor jag har hemma kvar att fylla, samt hämta ett par nya lådor på ica efter jobbet, delvis klart. missade hämta nya lådor.
5. Köpa inlägg till de skor jag har. Hittade ett gammalt par hemma, som var rätt nedgånga i sulan... får lägga in ett inlägg så länge.klart
6. Kanske se en film tillsammans med J. eller ialla fall se den samtidigt som hon på varsin tv 16 mil ifrån varandra. för dålig kvalitet på filmen, får bli senare. dock sett lite film, och målat klart min första kompani med dvärgar :)

It´s a good day

Raggmunk, here i come

Verkar som om det serveras raggmunk på 4 kök idag. Det blir nog det till lunch. Mumsigt värre.

Edit: och visst blev det raggmunk. Var inte den bästa jag ätit, men den fyllde magen och uppfyllde sin uppgift.

dagens jobbmin

DSC00191.JPG
dagens jobbmin

Ny dag, nya tankar

Ja, nu var det tisdagen den 12 februri 2008. Fatta, nu är man 24 år gammal... eller 24 år ung, beroende på vem man frågar.

Känns som om jag hunnit med så mycket på de år jag levt och ändå som om jag inte hunnit med något alls. Lite inressant paradox.

Började dagen med lite tårar. Många svåra saker som lästes och funderade över.
Dagen fortsatte med en del ifrågasättande, mer funderande och mycket skrivande. Så svårt med saker som går att tolka åt olika hål. Tycker det är intressant hur vissa människor kan tolka en handling som den mest kärleksfulla handlningen som finns, samt hur några andra ser det som det mest hemska man kan göra mot en människa.
Och där står man i mitten och vet inte riktigt vad man ska tro, vad man ska känna.

Häftigt hur ena parten kan uppleva att man flyr från sitt ansvar, medan någon annan tycker man verkligen tar sitt ansvar.
Vem har rätt? Finns det något rätt eller fel i en sådan situation? Vem ska man lita på, när man inte vet om man kan lita på sig själv?
Vi är alla människor, vi har alla ungefär samma hjärnkapacitet, samma förmåga att skilja mellan rätt och fel. Men vem har då rätten att säga till någon annan att det man gör är rätt eller fel? Kan människan verkligen döma annan människa?

Vad är kärlek? Att godkänna, att tillåta. Eller säga ifrån och förklara att de tycker man gör fel? Är det kärlek att ta avstånd, eller att dra sig närmare?
Ingen kan någonsin bestämma vad du ska göra. Valen är dina att göra, misstagen dina att ångra, de rätta valen dina att glädjas över. En sann vän finns väl med på vägen och försöker vägleda? Men hur man vägleder, måste väl vara indivuellt, från person till person?

jaja, vad vet jag?


godnatt

DSC00190.JPG
godnatt

Dags för sängen

Så där. då var det dags för sängen idag igen.
Känner mig rätt trött och vet att jag behöver timmarna i kroppen.
Så, godnatt

my dwarf

DSC00188.JPG
my dwarf

äntligen mat

DSC00185.JPG
äntligen mat

Edit av tidigare inlägg

I ett av mina inlägg, tror det var förra veckan, skrev jag om att jag kände att vissa delar av famlijen vänt mig ryggen. Jag känner nu att de behöver en upprättelse. När jag skrev den texten var jag arg och kände mig verkligen åsidosatt.
Det har lite senare visat sig att så inte riktigt är fallet. Även om förhållanden i min familj har förändrats en hel del senaste månaderna vet jag nu ialla fall att alla i min familj älskar mig och vill mitt bästa.
Det har aldrig varit min mening att kasta "skit" på någon, speciellt inte de inom min familj. Om det uppfattades så, ber jag om ursäkt.
 Det är mycket som hänt senate tiden och jag har nog inte riktigt landat än, även om jag haft mycket tid att fundera på allt som hänt, tar sådana här saker tid att bearbeta och tiden får helt enkelt läka alla eventuella sår och skador

Huvudvärk

Visst är det lite synd om mig :)
Kan ha att göra med att jag bara ätit frukost och godis idag :(
jaja. ska se till att äta ordentligt när jag kommer hem. Sen verkar det som om det blir innebandy för mig. Första gången på antal månader, så ska bli kul.
wish me luck :)

Arbetet

Japp, då sitter man här på kontoret igen. Ett par timmar med "hårt" arbete framför mig.
Slutar 16,30, så är inte så farligt, ska nog gå att klara av.
Ser ut som om det blir en lugn kväll idag. Behöver nog det, så jag hinner fixa lite med lägenheten. Den ska ju göras iordning och allt inför flytten.
Eventuellt blir det innebandy, men inget säkert där än.

Här skiner ialla fall solen, drömmer mig bort till varma sommakvällar, promenader i parket och slappande på varma stränder. Dags för lite sommar, eller hur? :)


back. Skinande sol och 3 timmars jobb

DSC00184.JPG
back. Skinande sol och 3 timmars jobb

tåget tillbaka.

DSC00183.JPG
tåget tillbaka.

mina skor gillar inte mig

DSC00182.JPG
mina skor gillar inte mig

back to nässjö

DSC00180.JPG
back to nässjö

dagens

DSC00179.JPG
dagens

Så där, då var frukosten avklarad

Ah, sitter här och väntar på vapendragaren, Det är han som har bilen, och bilnycklarna, så det är bara att lydigt vänta in honom

Äntligen söndag

Godmorgon folket. Dags för mig att vakna och dra mig upp ur sängen.
Ska ned nu och se om de har öppet nere på hotellfrukosten, börjar bli rätt hungrig
Funderar lite på var min vapendragare tog vägen, Han var inte här i morse och verkar inte svara på sms,  men men, han lär dyka upp när man minst anar det.

Tack M för en riktigt skön kväll igår! Kändes ju lite tungt att vara äldst i sällskapet, men men, får spela gammalfarsa och hålla koll på er snorungar

Idag ska jag äntligen få träffa J igen, ska bli underbart.
Jaja, frukosten kallar


mojito

DSC00175.JPG
mojito

its red

DSC00170.JPG
its red

ah, redbull vodka. Mums

DSC00164.JPG
ah, redbull vodka. Mums

vår kära amy


dags för melodifestival

DSC00158.JPG 
Nu sticker vi. Precis jobbat klart, och ska nu unna mig att ta det lite lugnt och ha det gott.
Blir melodifestivalen nu och sen eventuellt ut med lite vänner. Får se lite vad som händer.

Hoppas du får en underbar kväll, även utan mig J.

dagens koffeindos

DSC00151.JPG
dagens koffeindos

blandad bufe

DSC00145.JPG
blandad bufe

Ja, är väl dags för sängen antar jag

M gick precis. Ska kolla på lite miam inc på discovery och försöka sova tror jag.
Får vi se om J ringer. Hon är ute och festar lite med tjejkompisarna, skulle eventuellt ringa när hon gick hem.
Varit en bra dag. mycket kul att göra.

Ha en skön nattsömn


dryg godnatt bild

DSC00136.JPG
dryg godnatt bild

pigg polare

DSC00135.JPG
pigg polare

back på hotellet

Ligger här i sängen och slappar med lite ostbågar och m som sällskap. Blir lugn kväll idag. Riktigt skönt faktiskt. känner jag behöver vila benen lite.
Ska kolla om det går någon bra film idag. Så man har en ursäkt att slappa lite.
Saknar J, hon skulle eventuellt kommit upp för att överraska mig, men blev inte så :( men men
Men får träffa henne på söndag, så det ska bli underbart

I morgon kommer det blir mer melodifestivalen. Ska vara med och dema en hel del produkter för massa företagsfolk innan melodifestivalen och sen själv få gå in och kolla på det. Ska bli dunderkul faktiskt

jaja, ha en underbar fredag alla glada

Snart dags att gå hem

Ja, nu är det inte långt kvar.
Varit en bra dag, skitont i fötterna, men annars så :)
Värsta kändisdagen med anna book, amy diamon, MIchael michalof, Velvet och Bert Karlsson
Ikväll verkar det bli lugn slappa på hotellrummet. Jag och M ska nog hitta på något
Back to work

ah gott

DSC00132.JPG
ah gott

michael michailof


velvet och anna


amy och anna. Coolt...

DSC00121.JPG
amy och anna. Coolt...

inte så nyttigt

DSC00116.JPG
inte så nyttigt

anna book är här, men bilden blev för stor, fick inte rum. Ha

anna book är här, men bilden blev för stor, fick inte rum. Ha ha, nej vad elak jag är. Sanningen är att jag är för feg att gå fram och be om ett kort

cool musikboll

DSC00114.JPG
cool musikboll

just a click away

DSC00112.JPG
just a click away

tunga saker. Ha ha

DSC00111.JPG
tunga saker. Ha ha

tvhörnan. Massa kändisar kommer...

DSC00110.JPG
tvhörnan. Massa kändisar kommer...

Another day, another friday

Ja, då var det fredag igen då.
Dags röra mig mot Nordstan nu, en hel dag att genomföra :)
Får se lite vad som händer idag, lär nog uppdatera med bilder en del under dagen.

Have a wonderful day ;)

italiensk resturang. Pizza

DSC00107.JPG
italiensk resturang. Pizza

kolla kontot. Farliga saker.

DSC00106.JPG
kolla kontot. Farliga saker. Ja, inte var det mycket, men jag klarar mig nog

Ah, snart klart

så där. En timma kvar. Sen är det fritid som gäller. Fötterna tycker inte om mig nu, annars är det rätt lugnt faktiskt. Varit en rätt lugn dag men har ändå fått prata mycket sälj osv. Får s vad som händer ikväll. Kanske bio

stor skärm

DSC00105.JPG
stor skärm

nyttig lunch. Lax, mums

DSC00104.JPG
nyttig lunch. Lax, mums

sexig stol.

DSC00103.JPG
sexig stol.

ah, socker

DSC00101.JPG
ah, socker

arbetsplatsen

DSC00096.JPG
arbetsplatsen

woho. Då vet jag vad jag gör på lördag

DSC00095.JPG
woho. Då vet jag vad jag gör på lördag

massa sony

DSC00094.JPG
massa sony

galna kollegor

DSC00081.JPG
galna kollegor

hotellrummet, rätt nice

DSC00064.JPG
hotellrummet, rätt nice

dagens

DSC00085.JPG
dagens

Dagens första

Skickade en del meddelanden från bloggen igår, men verkar inte som om tjänsten fungerat.
Har ialla fall kommit fram till göteborg nu.
Sitter på hotellrummet och tar det lite lugnt efter en rejäl frukost. Mums värre ;)
Var på förspelning av The Poodels igår. På Valand nere på avenyn. De var faktiskt rätt bra, även om det normalt inte är min typ av musik.
Hängde på Valand till ca 00.30, och gick hemåt senåt. Somnade nog framåt 01.30, men känner mig ändå rätt fräsh i kroppen.

Idag är första dagen vi ska jobba.hoppas mms funktionen fungerar idag, så jag kan lägga upp lite bilder, annars får jag väl försöka komma online så ofta jag kan via jobbdatorerna.

Melodifestivalen, here i come


dåligt väder, även i borås

DSC00062.JPG
dåligt väder, även i borås

på väg till gtb

DSC00060.JPG
på väg till gtb

välkommen till nässjö

DSC00059.JPG
välkommen till nässjö

tågresan har börjat. Första stopp nässjö, sen jönköping och sä

DSC00058.JPG
tågresan har börjat. Första stopp nässjö, sen jönköping och säga hej till älsklingen

Linkin park, Minutes to Midnight

Har alltid tyckt linkin park varit helt okej, bra träningsmusik och rätt skönt beat i låtarna.
Men deras senaste skiva är riktigt bra, Lite mer "riktigt" musik och bra variation på låtarna.

Me like

image14

intressant frågeställning

Hittade denna hos en annan bloggare, rätt coola frågor

Skulle du lämna Sverige för "din största kärlek" om du visste att du aldrig skulle kunna återvända?

Svar: Om jag "visste" det var min största kärlek, absolut, det skulle jag göra. Finns telefon, videosamtal och massa annat man kan göra för att hålla kontakten med familjen, samt att de kan ju resa till mig


Skulle du kunna i någon situation mörda någon?

Svar: Nej, inte mörda, mörda är att ta någon annans liv utan att mitt eget liv är i farosonen, då skulle jag inte kunna göra det. Däremot dråp, självförsvar... en helt annan sak


Du blir kär i din bästa väns pojkvän/flickvän. Vad skulle du göra?

Svar: Vägra låta känlsorna ta överhanden, i värsta fall dra ned på kontakt med vännerna för att undvika nått händer. Lätt säga, men ialla fall så jag skulle vilja göra


Skulle du sälja din vänstra tumme för 200.000kr?

Svar: Nej, när pengarna är slut skulle jag börja sakna min tumme, så never


Du får reda på att din pojkvän/flickvän har deltagit i en porrfilm. Vad skulle du göra?

Svar: Skulle mest fundera på varför jag inte fått reda på det tidigare, men tillhör det hennes förflutna, så får det stå för henne. Vi gör alla saker som vi senare kanske ångrar


Skulle du kunna offra dit liv för någonting/någon?

Svar: LÄtt att säga, men ja


Om du misstänkte att din flickvän/pojkvän var otrogen mot dig, skulle du läsa hennes/hans dagbok?

Svar: Nej, gör jag det och det visar sig att hon inte var otrogen, skulle jag förstört hennes förtroende för mig. Bättre vara ärlig, konfrontrera henne och fråga hur läget ligger: helt enkelt lita på henne


Du är hemma ensam.
En främling knackar på din dörr och säger att han blir jagad av en mördare och behöver låna telefånen.
Skulle du släppa in den personen?

Svar: Oj, beror på personen, känner jag att något inte står rätt till så ringer jag nog från mobilen jag har i fickan, och släpper inte in dem.


Du hittar en plånbok på gatan med 10.000kr i. Skulle du behålla den?

Svar: Nej. Gör mot andra som du själv vill bli behandlad. Jag skulle gå till polisen med det


Skulle du kunna dränka en kattunge för en resa till Paris?

Svar: Aldrig, det är kallt och hjärtlöst.


Ditt hus brinner och du kan bara ta med dig en sak, vad skulle du ta med dig?

Svar: Så länge jag och de jag bryr mig om kommer ut, spelar det mig ingen roll. Resten får försäkringen ta hand om ;)


Du har tre val. Skulle du rädda 10.000 människor i Indien,
40 människor i din skola eller din bästa vän?

Svar: Vill säga 10,000, men de närmast hjärtat är alltid mest värt. Så principiellt 10,000, men troligast min bästa vän


Din bästa väns pojkvän/flickvän är otrogen mot henne/honom. Du gillar din väns partner mycket.
Skulle du berätta för din vän att hennes/hans flickvän/pojkvän var otrogen mot henne?

Svar: Pratar självklart med personen som är otrogen först, bestämmer sig den personen för att inte berätta, då måste jag berätta, även om det skulle komma att smärta mig och den berörda oerhört. Bättre leva i en smärtsam verklighet, än en bekväm lögn

Riktigt roliga frågor som sagt


Lite röd

Solade som sagt igår. Första gången jag använder gymmets solarie. Fungerade bra, men störde mig på att det inte fanns någon timer inne i solariet, hade ingen aning om hur lång tid som gått. Låg ialla fall ca 25 min. Var tredje gången allt som allt som jag solar. Tog rätt bra den här gången och var lite röd om rygg igår. Men men, vad gör man inte för att bli brun och sexig ;)

dagens

DSC00057.JPG
dagens

coolt,blogga fran ipoden

haha trodde knappt det skulle ga men har ligger jag i sangen och bloggar fran ipoden touch.Coolt,eller hur? Eller bara nordigt? Ha ha. Sov gott varlden. Och J, tack for att du finns, love

Alla älskar vi kalle

DSC00051.JPG
Alla älskar vi kalle

packa och sova

Som ni sett av bilderna så har jag spenderat kvällen med att äta, måla och sen har jag också sett avp2. Sjukt dålig film
Nu är det dags att packa inför veckan. alltid jobbigt veta hur mycket man ska ha med sig. Men det löser sig säkert.
Sen måste jag väl sova lite antar jag ;)


ah, äntligen mat

DSC00046.JPG
ah, äntligen mat

nördigt men kul

DSC00044.JPG
nördigt men kul

Solning

Ja, det är ditt fel J. Du har inspirerat mig.
Men det är ju så skönt att sola. Man känner sig så varm och go efteråt.
Så blir nog lite solning idag innan man drar ned och tränar.

här jobbar jag

DSC00042.JPG 
Och visst verkar det oerhört häftigt.... :)

dagens fika. Mums

DSC00040.JPG
dagens fika. Mums

skill


gott

DSC00038.JPG
gott
precis lagom mycket socker för att piggna till ;)

Takida

J tipsade mig om det här bandet. Rätt skön musik faktiskt.
Påminner en del om Nickelback, The calling, lite Linkin park. I like

image6

Läs här

Chicken, chicken och så lite mer chicken

Det är ungefär hur mina luncher brukar se ut nu för tiden.
Kanske inte den mest varierande kosten, men man brukar ju säga att allt kött ändå smakar kyckling, så kan lika väl hålla mig till ett vinnande koncept :)

image5

Att tänka själv?

Visar sig vara mycket svårare än att låta andra göra det. När man låter andra tänka åt dig, tror man sig till viss del slippa det ansvar som ligger i att välja. Att välja är oerhört svårt, det finns ju alltid en risk att man väljer fel.
Men har man någon annan som säger vad och hur man ska tänka, då undviker man ju den delen. Man kan alltid backa tillbaka och säga att man gjorde det endast pga att de sa så...

Min personliga uppfattning är att just den anledningen är varför många söker sig till olika samfund och liknande. Det finns en trygghet i att forma sig själv efter ett visst samhälle´s regler. Lättare att definiera sig genom samfundets prinicper.
Frågan som jag måste ställa mig är om jag låtit mig själv formas av JV endast pga att jag är uppväxt i det, eller om jag faktiskt tror på dess principer och kan stå bakom dem?

Något jag däremot kan störa mig lite på blir när jag upplever att folk gömmer sig bakom ett samfunds beslut på och det sättet undslipper ansvar för sina egna handlingar. Ska inte sticka under stolen med att jag själv gjort samma sak. Kanske just därför jag inte gillar beteendet. Man går den lätta vägen ut och låter som sagt någon annan definiera vad man ska tycka, istället för att skapa sig en egen uppfattning.

Men det är som sagt bara mitt perspektiv på saken

Jag står inte bakom detta, min kollegas brutala gest.

DSC00034.JPG
Jag står inte bakom detta, min kollegas brutala gest. Men lite humor var det allt

test

DSC00035.JPG
testar lite

Mythbusters

Hembjuden till syster och svåger igår. Åt lite pasta carbonara och drack en öl, underbar måndagkväll alltså ;)
Kollade på tv lite senare på kvällen, fastnade vid Mythbusters. Underbart roligt program.
Igår handlade det om myten att man inte ska prata i telefon eller duscha när det åskar, pga nedslagningsrisken som då kan elektrificera dig.
Det visade sig rätt snabbt att man gör bäst att hålla sig ifrån de sakerna vid åska. De fick till och med duschen att fatta eld"vilket ju är rätt imponerande". Så en varning till alla husägare, håll er i skinnet när det åskar ;)
Sen var det en del andra myter, men ingen av direkt intresse.

Kom hem, fick igång mitt trådlösa nätverk. Tack O för lånet av modemet, guld värd! Så nu kan jag surfa utan massa kablar, Woho!


Godmorgon bloggen

Ja, då sitter man här igen, en tisdagsmorgon kl 08,44.
Gick upp ca 08,00 idag, lite väl sent kanske, men orkade verkligen komma upp tidigare.
Pratade med J i morse. Underbart att höra henne det första man gör på morgonen, bra början helt enkelt :)

Fick hem lite ny musik att lyssna på igår.
Arcade fire, Kanye west, Lupe Fiasco mm.
En hel del riktigt bra låtar, samt en del mindre bra. Har aldrig tidigare riktigt gett mig tid att lyssna på musik, men nu ägnar jag rätt många timmar till det faktiskt. And I like it

Ilska, lättare hantera

Det är lätt byta ut sorg mot ilska. Vända det tråkiga som händer till något att bli arg på. Ilskan är renande, i korta stunder. Skrika, svära, slå på något, avreagera sig helt enkelt.
Men det är ingen långvarig lösning. Att hantera sina känslor och istället våga ta tag i de bakomliggande orsaker kräver mer, men tar också mer på krafterna... Men skam den som ger sig


Gtb, here i come

Visst serru!

På lördag är det dags för första steget i melodifestivalen 08
Och jag kommer vara där och jobba! Ska bli riktigt roligt.
Sticker på onsdag, tror mig komma hem sön-mån. Får se lite hur det blir
Lovar uppdatera med bilder och annat kul, utefter vad jag hittar på

image2

Hata, jag?

Hm, var ska jag börja?
Mitt hjärta slåss med många olika känslor. Besvikelse, ilska, kanske till och med hat? Men bland de negativa känslorna är det oftast sorg och trots som kommer upp.
Det är en djup sorg att se hur det som hänt senaste tiden påverkat folk runtomkring mig. Hur mina tankar och ideer kan påverka förhållanden så djupt ned i själen att jag aldrig vet om det kommer bli det samma igen. Hur vissa delar av familjen vänder mig ryggen, när andra står bakom mig och verkligen visar hur mycket de älskar mig.
Hur ska jag fortsätta känna kärlek för de som tar avstånd från mig? Har jag rätt att känna ilska? Att känna hat över en situation?

Vi står alla ansvariga för våra egna ord och handlingar. Mina ord har lett mig ned på en väg jag vill vandra. Jag har hittat så mycket gott på denna väg. Så mycket som ger mig lycka bortom vad jag trodde var möjligt.
Men det är också en väg som är kantad av negativa saker. saker jag egentligen inte vill ta på. Saker jag bara vill glömma och gömma.
Men vem gör jag då rättvisa? Ingen. För att kunna ge allt det goda en chans, måste jag hantera det tråkiga, komma genom det onda. Hitta där jag vill vara i livet.

Jag har hittat kärlek. Kärlek är livet


Misstro mot tro

Ja, som titeln hintade om kommer jag även skriva en del om relgion. Har hänt mycket i mitt liv senaste tiden som fått mig ifrågasätta en hel del av mina grundpelare.
En av de här grundpelarna är min tro. Jag har varit ett Jehovas Vittne de senaste 10 åren och har alltid varit glad och "stolt" över att kalla mig ett vittne.
Det kan jag inte längre göra. From i morgon är jag inte längre en del av församlingen/organisation.  Det är en blandning av eget beslut samt en effekt av olika saker som hänt.

I det här läget vet jag inte vad jag tror. Jag vill gärna tro, oh, jag vill så gärna tro. En stor del av mig är min tro. Den hjälper att definera den jag är. En tro ger ju livet en till dimension. Och människan verkar ju onekligen vara lite av en sökare. Mer än 5 miljarder av mänsklighetens befolkning sägs tillhöra någon av de stora religionerna.
Jag har alltid fått lära mig att det bara finns en enda sann religion. Att man måste hitta just denna enda för att få räddning. Att det är det enda sättet Gud kan rädda dig... osv
Har alltid fått lära mig att alla andra har haft fel, att min religion haft rätt och jag har levt efter den insikten. För mig har världen "som helhet sedd" varit ond och i satans våld. Men har aldrig funderat på vad som händer när man går ner på individ-nivå. Det finns fortfarande onda människor, men det finns generellt många mer goda människor än onda. Samma egenskaper som jag ofta trott bara finns bland de "sanna" kristna ser jag ju nu även ser hos "vanliga" människor. Är vi då så speciella som jag trott? Antagligen inte.

Jag har en kedja av frågor som jag vill få besvarade.
-Kan jag verkligen logiskt tro på bibeln som Guds ord
--Om så, vad kräver då denna Gud av mig?
---Är JV den rätta vägen?
----Hur ber jag om förlåtelse för något jag inte ens förstår hur jag ska börja kunna ångra?

Mycket frågor... vem har svaren?


Ipod Touch

image1 

I torsdags blev den här leksaken min. And i like it :)
Ord är överflödiga, den är helt enkelt grym :)


Dags igen

Ja, bloggandets underbar värld lockar igen. Tankar som behöver skrivas ned, ord som behöver sägas. Känslor som behöver uttryckas.
Kärlek, hat och religion, får bli de tre ledorden i den här bloggen.
Dagens första inlägg får gå i kärlekens tecken då jag spenderat en underbar helg med min flickvän J.
Det var tredje helgen i rad som vi spenderade tillsammans och det känns mer avslappnat för varje gång jag är där nere. Snart blir det hennes tur att komma upp till mig. Ska bli kul, låta henne träffa lite av mina vänner och så :)

Kom hem ca 04,30 idag, så har nog sovit ca 3,5 timma i natt. Lite smått seg i skallen, men vad gör man inte för kärleken? ;)
Saknar henne redan mycket och önskar att vi bodde i samma stad, så man fick chans att umgås lite mer. Men men, man kan väl inte få allt.

Ialla fall, välkommen!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0